TV PROGRAMA

Šeštadienis, gegužės 11 d.
02:15
Staigi mirtis

02:15 Staigi mirtis

Pavadinimas originalo kalba: Welcome to Sudden Death

Šalis, metai: JAV, 2020

Žanras: Filmai, nuotykių

Aktoriai: Michael Jai White, Michael Eklund, Sabryn Rock, Nakai Takawira, Lyric Justice

Finikso arenos apsaugos darbuotojas Džeisas Frymanas stengiasi kuo daugiau laiko praleisti su žmona Ališa ir judviejų atžalomis. Rajanas ir Mara vis dar laiko nuoskaudą, kad ilgus metus tėvas savo laiką skyrė darbui, o ne jiems. Vaikai net nenutuokia, kad tėvas tarnavo tėvynei ir vykdė specialias karines operacijas. Norėdamas įsiteikti vaikams, Džeisas įteikia jiems bilietus į sezono atidarymo krepšinio rungtynes. Arena tiesiog sprogsta nuo ošiančių sirgalių, tad pačiam Džeisui tenka palikti vaikus ir imtis pareigų. Skubėdamas į postą, koridoriuje jis prasilenkia su nematytais kolegomis. Vyriškis suvokia, kad apsaugos darbuotojų komanda pateko į bėdą. Grupė teroristų nusitaikė į arenos savininkę, garsią verslo magnatę ir filantropę Dianą Smart ir jos turtus. Negana to, užpuolikai įkaite paima Marą, tad delsti nevalia. Ar įmanoma išgelbėti dukrą ir tūkstančius arenos žiūrovų?
04:00
Iš mirties

04:00 Iš mirties

Pavadinimas originalo kalba: Out of Death

Šalis, metai: JAV, 2021

Žanras: Filmai, veiksmo

Aktoriai: Lala Kent, Bruce Willis, Jaime King, Kelly Greyson, Michael Sirow

Buvęs Filadelfijos policijos pareigūnas Džekas Harisas (Bruce Willis) atvyksta pas savo dukterėčią Pemę (Kelly Greyson) į atokų kalnų miestelį. Po mylimos žmonos mirties jis tikisi čia atrasti vidinę ramybę ir vienumoje išgyventi netektį. Išėjęs į žygį miškingomis vietovėmis jis patenka į nepavydėtiną situaciją. Jo akyse policijos pareigūnai kėsinasi į nekaltos žygeivės (Jaime King) gyvybę. Vedamas teisingumo bei ilgus metus tarnyboje ugdytų įpročių, jis išsitraukia tarnybinį ginklą ir sustabdo miestelio pareigūnus. Netrukus paaiškėja, kad žygeivė Šenon tapo korumpuotos policijos pareigūnės ir narkotikų prekeivio sąskaitų suvedimo liudininke. Be skrupulų nušovusi dilerį ir supratusi, kad tai buvo užfiksuota fotoaparatu, policininkė bet kokia kaina privalo sunaikinti įkalčius. Įtemptos gaudynės prasideda. Dabar pavojus gresia ne tik Šenonai ir Džekui, bet ir jo dukterėčiai Pemei. Vadovavimą bėglių gaudynėms perima į mero postą kandidatuojantis policijos viršininkas Henkas. Juk atskleidus šį nusikaltimą – į dienos šviesą išlįstų visas korumpuotas policininkų tinklas su juo priešakyje.
06:00
Kasagrandes
1 sezonas, 16 serija

06:00 Kasagrandes

Pavadinimas originalo kalba: The Casagrandes

Šalis, metai: JAV, 2019

Žanras: Serialai, nuotykių

Sezonas: 1

Serija: 16

Aktoriai: Izabella Alvarez, Carlos PenaVega, Sumalee Montano, Sonia Manzano, Ruben Garfias

Ronė Anė Santiago su mama ir vyresniuoju broliu Bobu persikelia į didmiestį. Čia jie apsistoja dideliame name, kuriame draugiškai gyvena gausi ispanų giminaičių šeimyną. Naujame mieste Ronė susiranda daug naujų draugų, suartėja su savo giminaičiais ir nuo ryto iki vakaro gali tyrinėti apylinkes. Bobis prisideda prie šeimos biudžeto darbuodamasis su senele. Taip susipažįsta su visais parduotuvėje apsiperkančiais kaimynais. Žinoma, Ronei Anei ir Bobui tenka išgyventi ir sunkias akimirkas, nes jų tėvai nutaria skirtis. Vaikai retai mato mamą, pamainomis dirbančią slaugytoja miesto ligoninėje, o dar rečiau susitinka su tėčiu, gydančiu žmones Peru.
Į viršų